ACCOMMODATIE FAMILIEWEEKEND DE BLOEM

16 - 35 personen Overloon, Noord-Brabant

slice

Accommodatie familieweekend: De Bloem Voor een onvergetelijk familieweekend

Welkom bij onze ideale accommodatie voor een onvergetelijk familieweekend in het charmante Overloon, gelegen in De Peel, Land van Cuijk, Noord-Brabant, Nederland. Onze verblijfplaats biedt twee unieke accommodaties: een knusse ruimte voor 16 personen en een ruimere faciliteit voor 26 personen. Voor grotere familiebijeenkomsten is het mogelijk om beide accommodaties te huren, waardoor er plaats is voor maar liefst 35 familieleden.

Gelegen tegen de bosrand en in het uitgestrekte buitengebied van Overloon, biedt onze accommodatie het perfecte decor voor een familieweekend vol plezier en ontspanning, ongeacht het seizoen. Zomer en winter kunnen familieleden genieten van meer dan driehonderd hectare bossen en het pittoreske landschap, ideaal voor wandeltochten, fietstochten en diverse andere buitenactiviteiten.

Onze uiterst vriendelijke eigenaren staan klaar om uw familieweekend onvergetelijk te maken. Met een warm welkom en persoonlijke aandacht streven ze ernaar om aan al uw wensen te voldoen. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel, en wij doen er alles aan om uw familie een fijn verblijf te bieden.

Wat betreft prijs-kwaliteitverhouding zit u bij ons goed. Onze accommodatie is niet alleen betaalbaar, maar biedt ook een scala aan voorzieningen om uw verblijf comfortabel te maken. De recreatie/eetruimte is een gezellige ontmoetingsplaats, voorzien van een volledig uitgeruste keuken.

Onze slaapkamers zijn ontworpen met het oog op comfort en gemak. Voor de jongere familieleden hebben we vierpersoonskamers met stapelbedden, terwijl de volwassenen kunnen genieten van tweepersoonskamers met eenpersoonsbedden.

Buiten is er volop ruimte, met een groot grasveld en een terras voor gezellig samenzijn. Onze accommodatie is ook volledig toegankelijk voor invalide personen, zodat iedereen kan deelnemen aan het familieweekend.

Of je nu buitenavonturen wilt beleven of binnenactiviteiten wilt organiseren, onze accommodatie biedt talloze mogelijkheden voor leuke activiteiten. Neem contact met ons op voor meer informatie en reserveer vandaag nog jouw ideale accommodatie voor een onvergetelijk familieweekend!

slice bovenkant

Accommodatie familieweekend: De Bloem Heeft twee accommodaties

Logo De Paardenbloem_zonder
Accommodatie familieweekend De Paardenbloem.

Deze accommodatie bevindt zich in de oorspronkelijke boerderij. Alle ruimtes zijn op de begane grond. Er zijn 2 tweepersoonskamers en 3 vierpersoonskamers. Verder is er een royale recreatieruimte met volledig uitgeruste keuken. Buiten is een terras en een groot recreatieveld.

16 personen

WIFI

Rolstoeltoegankelijk

Logo De Korenbloem_300_zonder
Accommodatie familieweekend De Korenbloem.

Deze accommodatie bevindt zich in een bijgebouw van de oorspronkelijke boerderij. Alle ruimtes zijn op de begane grond. De accommodatie is voorzien van 1 tweepersoonskamer en 6 vierpersoonskamers. Er is een royale recreatieruimte met volledig uitgeruste keuken. Buiten is een ruim terras en een zeer groot recreatieveld.

26 personen

WIFI

Rolstoeltoegankelijk

Voor uw familieweekend beide accommodaties huren 35 personen

Accommodatie familieweekend De Bloem.
Accommodatie familieweekend Overloon De Peel Land van Cuijk Noord-Brabant.

Het is ook mogelijk om beide accommodaties te huren. De gasten slapen dan in 2 verschillende onderkomens. In de grote recreatieruimte kunnen de gasten samen eten. De groepsgrootte is dan maximaal 35 personen.

VERTOEVEN IN HET LAND VAN CUIJK

Ontdek omgeving Overloon

Met de groep een leuk bosspel spelen, naar de dierentuin, een pretpark bezoeken  of samen de geschiedenis in duiken. Het kan allemaal in Overloon.

Overloon ligt in een bosrijke omgeving waar bezoekers graag komen genieten. Het Oorlogsmuseum, het Zoo Parc en het Schaartven met talrijke mogelijkheden voor waterrecreatie.

En wat dacht je van een dagje Toverland? Een dag vol avontuur en magie. Met 40 attracties en shows word je verbaasd vanaf de eerste minuut. Lekker gillen in de achtbaan of een spetterende vaart door een wildwaterbaan.

Met de prachtige omgeving en leuke activiteiten maak je van je familieweekend bij groepsaccommodatie De Bloem een onvergetelijke tijd.

slice

REVIEWS

Van gasten die bij ons gelogeerd hebben. 

REVIEWS