GROEPSVERBLIJF DE BLOEM

16 - 35 personen Overloon, Noord-Brabant

slice

Groepsaccommodatie: De Bloem De perfecte plaats voor uw groepsverblijf

Welkom bij ons prachtige groepsverblijf in het sfeervolle Overloon, gelegen in het hart van De Peel, Land van Cuijk, Noord-Brabant, Nederland. Onze accommodatie biedt een ideale plek voor groepen tot 35 personen, omgeven door de rust van de bosrand en het uitgestrekte buitengebied van Overloon.

Of het nu zomer of winter is, hier kunnen groepen zich onderdompelen in de natuurlijke pracht van maar liefst driehonderd hectare bossen en het pittoreske landschap. Wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten wachten op uw gezelschap, waardoor elk seizoen een unieke ervaring biedt.

Onze vriendelijke eigenaren staan klaar om uw verblijf onvergetelijk te maken.

 

Met een warm welkom en persoonlijke aandacht streven ze ernaar om aan al uw wensen te voldoen.

Wat betreft prijs-kwaliteitverhouding zit u bij ons goed. Onze accommodatie biedt niet alleen een budgetvriendelijke optie, maar ook een scala aan voorzieningen om uw verblijf comfortabel te maken. De recreatie/eetruimte is een gezellige ontmoetingsplaats, voorzien van een volledig uitgeruste keuken waar u samen heerlijke maaltijden kunt bereiden.

Met diverse twee- en vierpersoonsslaapkamers bieden wij flexibiliteit en comfort, zodat elk lid van uw groep zich thuis kan voelen.

Bovendien is onze accommodatie volledig toegankelijk voor mindervalide personen, waardoor iedereen kan genieten van het gezelschap en de omgeving.

Buiten wacht een zee van ruimte op u, met een groot grasveld en een sfeervol terras. Of u nu ontspant in de buitenlucht of geniet van een gezellig samenzijn, onze accommodatie biedt de ideale setting voor uw groepsverblijf.

Kies voor een onvergetelijke groepservaring in onze accommodatie in Overloon. Neem contact met ons op voor meer informatie en boek vandaag nog uw verblijf!

slice bovenkant

Groepsverblijf: De Bloem Heeft twee accommodaties

Logo De Paardenbloem_zonder
Groepsverblijf De Paardenbloem.

Dit groepsverblijf bevindt zich in de oorspronkelijke boerderij. Alle ruimtes zijn op de begane grond. Er zijn 2 tweepersoonskamers en 3 vierpersoonskamers. Verder is er een royale recreatieruimte met volledig uitgeruste keuken. Buiten is een terras en een groot recreatieveld.

16 personen

WIFI

Rolstoeltoegankelijk

Logo De Korenbloem_300_zonder
Groepsverblijf De Korenbloem.

Dit groepsverblijf bevindt zich in een bijgebouw van de oorspronkelijke boerderij. Alle ruimtes zijn op de begane grond. De accommodatie is voorzien van 1 tweepersoonskamer en 6 vierpersoonskamers. Er is een royale recreatieruimte met volledig uitgeruste keuken. Buiten is een ruim terras en een zeer groot recreatieveld.

26 personen

WIFI

Rolstoeltoegankelijk

Voor uw groepsverblijf beide accommodaties huren 35 personen

Groepsverblijf De Bloem.
Groepsverblijf Overloon De Peel Land van Cuijk Noord-Brabant.

Het is ook mogelijk om beide accommodaties te huren. De gasten slapen dan in 2 verschillende onderkomens. In de grote recreatieruimte kunnen de gasten samen eten. De groepsgrootte is dan maximaal 35 personen.

VERTOEVEN IN HET LAND VAN CUIJK

Ontdek omgeving Overloon

Met de groep een leuk bosspel spelen, naar de dierentuin, een pretpark bezoeken  of samen de geschiedenis in duiken. Het kan allemaal in Overloon.

Overloon ligt in een bosrijke omgeving waar bezoekers graag komen genieten. Het Oorlogsmuseum, het Zoo Parc en het Schaartven met talrijke mogelijkheden voor waterrecreatie.

En wat dacht je van een dagje Toverland? Een dag vol avontuur en magie. Met 40 attracties en shows word je verbaasd vanaf de eerste minuut. Lekker gillen in de achtbaan of een spetterende vaart door een wildwaterbaan.

Met de prachtige omgeving en leuke activiteiten maak je van je groepsverblijf bij De Bloem een onvergetelijke tijd.

slice

REVIEWS

Van gasten die bij ons gelogeerd hebben. 

REVIEWS