GROOT VAKANTIEHUIS DE BLOEM

16 - 35 personen Overloon, Noord-Brabant

slice

Groot vakantiehuis: De Bloem Voor een onvergetelijke ervaring!

Ontdek het perfecte grote vakantiehuis voor een onvergetelijk verblijf in het schilderachtige Overloon, gelegen in De Peel, Land van Cuijk, Noord-Brabant, Nederland. Onze accommodatie biedt twee unieke mogelijkheden: een gezellig onderkomen voor 16 personen en een ruimere faciliteit voor 26 personen. Voor grotere groepen is er de mogelijkheid om beide accommodaties te huren, waardoor er plaats is voor maar liefst 35 gasten.

Gunstig gelegen tegen de bosrand en in het uitgestrekte buitengebied van Overloon, biedt ons grote vakantiehuis het perfecte toevluchtsoord voor groepen die willen genieten van de natuur, zowel in de zomer als in de winter. Met meer dan driehonderd hectare bossen en een landelijke omgeving kunnen gasten hier al wandelend, fietsend of op andere manieren van de prachtige omgeving genieten.

Onze uiterst vriendelijke eigenaren staan klaar om uw verblijf onvergetelijk te maken. Met persoonlijke aandacht en een warm welkom streven ze ernaar om aan al uw wensen te voldoen. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel, en wij doen er alles aan om uw vakantieverblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Wat betreft prijs-kwaliteitverhouding zit u bij ons goed. Onze accommodatie is niet alleen betaalbaar, maar biedt ook een scala aan voorzieningen om uw verblijf comfortabel te maken. De recreatie/eetruimte is een gezellige ontmoetingsplaats, voorzien van een volledig uitgeruste keuken.

Onze slaapkamers zijn ontworpen met het oog op comfort en gemak. Voor degenen die graag samen slapen, bieden we vierpersoonskamers met stapelbedden, terwijl degenen die wat meer ruimte willen, kunnen kiezen voor tweepersoonskamers met eenpersoonsbedden.

Buiten is er volop ruimte, met een groot grasveld en een terras voor gezellig samenzijn. Onze accommodatie is ook volledig toegankelijk voor invalide personen, zodat iedereen kan genieten van het vakantieverblijf.

Of je nu buitenavonturen wilt beleven of binnenactiviteiten wilt organiseren, ons grote vakantiehuis biedt talloze mogelijkheden voor leuke activiteiten. Neem contact met ons op voor meer informatie en reserveer vandaag nog jouw ideale vakantieverblijf voor een onvergetelijke ervaring!

slice bovenkant

Groot vakantiehuis: De Bloem Heeft twee accommodaties

Logo De Paardenbloem_zonder
Groot vakantiehuis De Paardenbloem

Dit vakantiehuis bevindt zich in de oorspronkelijke boerderij. Alle ruimtes zijn op de begane grond. Er zijn 2 tweepersoonskamers en 3 vierpersoonskamers. Verder is er een royale recreatieruimte met volledig uitgeruste keuken. Buiten is een terras en een groot recreatieveld.

16 personen

WIFI

Rolstoeltoegankelijk

Logo De Korenbloem_300_zonder
Groot vakantiehuis De Korenbloem

Dit vakantiehuis bevindt zich in een bijgebouw van de oorspronkelijke boerderij. Alle ruimtes zijn op de begane grond. De accommodatie is voorzien van 1 tweepersoonskamer en 6 vierpersoonskamers. Er is een royale recreatieruimte met volledig uitgeruste keuken. Buiten is een ruim terras en een zeer groot recreatieveld.

26 personen

WIFI

Rolstoeltoegankelijk

Voor uw vakantie beide accommodaties huren 35 personen

Groot vakantiehuis De Bloem
Groot vakantiehuis Overloon De Peel Land van Cuijk Noord-Brabant

Het is ook mogelijk om beide accommodaties te huren. De gasten slapen dan in 2 verschillende onderkomens. In de grote recreatieruimte kunnen de gasten samen eten. De groepsgrootte is dan maximaal 35 personen.

VERTOEVEN IN HET LAND VAN CUIJK

Ontdek omgeving Overloon

Met de groep een leuk bosspel spelen, naar de dierentuin, een pretpark bezoeken  of samen de geschiedenis in duiken. Het kan allemaal in Overloon.

Overloon ligt in een bosrijke omgeving waar bezoekers graag komen genieten. Het Oorlogsmuseum, het Zoo Parc en het Schaartven met talrijke mogelijkheden voor waterrecreatie.

En wat dacht je van een dagje Toverland? Een dag vol avontuur en magie. Met 40 attracties en shows word je verbaasd vanaf de eerste minuut. Lekker gillen in de achtbaan of een spetterende vaart door een wildwaterbaan.

Met de prachtige omgeving en leuke activiteiten maak je van je vakantieverblijf bij De Bloem een onvergetelijke tijd.

slice

REVIEWS

groot vakantiehuis 

REVIEWS