KAMPLOCATIE DE BLOEM

16 - 35 personen Overloon, Noord-Brabant

slice

Groepsaccommodatie: De Bloem De perfecte kamplocatie

Ontdek de perfecte kamplocatie in het betoverende Overloon, gelegen in De Peel, Land van Cuijk, Noord-Brabant, Nederland. Onze accommodatie biedt twee unieke verblijfsmogelijkheden: een gezellig onderkomen voor 16 personen en een ruimere faciliteit voor 26 personen. Voor grotere groepen is er de mogelijkheid om beide accommodaties te huren, waardoor er plaats is voor maar liefst 35 personen.

Gunstig gelegen tegen de bosrand en in het uitgestrekte buitengebied van Overloon, biedt onze kamplocatie de perfecte omgeving voor onvergetelijke ervaringen, het hele jaar door. Zomer en winter kunnen groepen hier genieten van meer dan driehonderd hectare bossen en het schilderachtige landschap, ideaal voor wandeltochten, fietstochten en diverse andere buitenactiviteiten.

Onze super vriendelijke eigenaren staan klaar om uw verblijf onvergetelijk te maken. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel, en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw groep een fijn verblijf heeft.

Wat betreft prijs-kwaliteitverhouding zit u bij ons goed. Onze accommodatie is niet alleen betaalbaar, maar biedt ook een scala aan voorzieningen om uw verblijf comfortabel te maken. De recreatie/eetruimte is een gezellige ontmoetingsplaats, voorzien van een volledig uitgeruste keuken.

Onze slaapkamers zijn ontworpen met het oog op comfort en gemak. Voor de kinderen hebben we vierpersoonskamers met stapelbedden, terwijl de begeleiding kan genieten van tweepersoonskamers met eenpersoonsbedden.

Buiten is er volop ruimte, met een groot grasveld en een terras voor gezellig samenzijn. Onze accommodatie is ook volledig toegankelijk voor invalide personen, zodat iedereen kan deelnemen aan het kamp.

Of je nu buitenavonturen wilt beleven of binnenactiviteiten wilt organiseren, onze kamplocatie biedt talloze mogelijkheden voor leuke activiteiten. Neem contact met ons op voor meer informatie en reserveer vandaag nog jouw ideale kamplocatie voor een onvergetelijk verblijf!

slice bovenkant

Kamplocatie: De Bloem Heeft twee accommodaties

Logo De Paardenbloem_zonder
Kamplocatie De Paardenbloem.

Deze kamplocatie bevindt zich in de oorspronkelijke boerderij. Alle ruimtes zijn op de begane grond. Er zijn 2 tweepersoonskamers en 3 vierpersoonskamers. Verder is er een royale recreatieruimte met volledig uitgeruste keuken. Buiten is een terras en een groot recreatieveld.

16 personen

WIFI

Rolstoeltoegankelijk

Logo De Korenbloem_300_zonder
Kamplocatie De Korenbloem.

Deze kamplocatie bevindt zich in een bijgebouw van de oorspronkelijke boerderij. Alle ruimtes zijn op de begane grond. De accommodatie is voorzien van 1 tweepersoonskamer en 6 vierpersoonskamers. Er is een royale recreatieruimte met volledig uitgeruste keuken. Buiten is een ruim terras en een zeer groot recreatieveld.

26 personen

WIFI

Rolstoeltoegankelijk

Voor uw kamp beide accommodaties huren 35 personen

Kamplocatie De Bloem.
Kamplocatie Overloon De Peel Land van Cuijk Noord-Brabant.

Het is ook mogelijk om beide accommodaties te huren. De kinderen met begeleiders slapen dan in 2 verschillende onderkomens. In de grote recreatieruimte kan de groep samen eten. De groepsgrootte is dan maximaal 35 personen.

VERTOEVEN IN HET LAND VAN CUIJK

Ontdek omgeving Overloon

Met de groep een leuk bosspel spelen, naar de dierentuin, een pretpark bezoeken  of samen de geschiedenis in duiken. Het kan allemaal in Overloon.

Overloon ligt in een bosrijke omgeving waar bezoekers graag komen genieten. Het Oorlogsmuseum, het Zoo Parc en het Schaartven met talrijke mogelijkheden voor waterrecreatie.

En wat dacht je van een dagje Toverland? Een dag vol avontuur en magie. Met 40 attracties en shows word je verbaasd vanaf de eerste minuut. Lekker gillen in de achtbaan of een spetterende vaart door een wildwaterbaan.

Met de prachtige omgeving en leuke activiteiten maak je van je kamp bij De Bloem een onvergetelijke tijd.

slice

REVIEWS

Van gasten die bij ons gelogeerd hebben. 

REVIEWS