SCHOOLKAMP ACCOMMODATIE DE BLOEM

16 - 35 personen Overloon, Noord-Brabant

slice

Groepsaccommodatie: De Bloem De ideale schoolkamp accommodatie

Welkom bij onze ideale schoolkamp accommodatie in het schilderachtige Overloon, gelegen in De Peel, Land van Cuijk, Noord-Brabant, Nederland. Onze verblijfplaats biedt twee afzonderlijke accommodaties: een gezellig onderkomen voor 16 personen en een ruimere faciliteit voor 26 personen. Voor grotere groepen bestaat ook de mogelijkheid om beide accommodaties te huren, waardoor er plaats is voor maar liefst 35 schoolkinderen.

Te midden van de rustgevende bosrand en het uitgestrekte buitengebied van Overloon, is onze accommodatie de perfecte uitvalsbasis voor schoolkampen, ongeacht het seizoen. Geniet zomer en winter van de natuurpracht, met meer dan driehonderd hectare bossen en een idyllische landelijke omgeving die zich uitstekend leent voor wandel- en fietstochten.

Onze super vriendelijke eigenaren staan garant voor een warm welkom en doen er alles aan om de gasten, in dit geval schoolkinderen, een onvergetelijk verblijf te bieden. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel, en wij zorgen ervoor dat het schoolkamp een fijne en veilige ervaring wordt.

Wat betreft prijs-kwaliteitverhouding zit u bij ons goed. Onze accommodatie is niet alleen betaalbaar, maar biedt ook een scala aan voorzieningen die het verblijf comfortabel maken. De recreatie/eetruimte is een gezellige ontmoetingsplaats, voorzien van een volledig uitgeruste keuken waar u voor de groep een heerlijke maaltijd kan bereiden.

Voor de schoolkinderen zijn er  vierpersoonsslaapkamers met stapelbedden. Voor de begeleiders hebben we tweepersoonskamers met eenpersoonsbedden. Het ruime buitengebied met groot grasveld en terras nodigt uit tot ontspanning en gezellig samenzijn. Onze accommodatie is tevens volledig toegankelijk voor invalide personen, zodat iedereen kan deelnemen aan het schoolkamp.

Met tal van mogelijkheden voor leuke activiteiten biedt onze locatie de perfecte omgeving voor een geslaagd schoolkamp. Neem contact met ons op voor meer informatie en reserveer vandaag nog uw schoolkamp accommodatie voor een onvergetelijke ervaring!

slice bovenkant

Schoolkamp accommodatie: De Bloem Heeft twee accommodaties

Logo De Paardenbloem_zonder
Schoolkamp accommodatie De Paardenbloem.

Deze schoolkamp accommodatie bevindt zich in de oorspronkelijke boerderij. Alle ruimtes zijn op de begane grond. Er zijn 2 tweepersoonskamers en 3 vierpersoonskamers. Verder is er een royale recreatieruimte met volledig uitgeruste keuken. Buiten is een terras en een groot recreatieveld.

16 personen

WIFI

Rolstoeltoegankelijk

Logo De Korenbloem_300_zonder
Schoolkamp accommodatie De Korenbloem.

Deze schoolkamp accommodatie bevindt zich in een bijgebouw van de oorspronkelijke boerderij. Alle ruimtes zijn op de begane grond. De accommodatie is voorzien van 1 tweepersoonskamer en 6 vierpersoonskamers. Er is een royale recreatieruimte met volledig uitgeruste keuken. Buiten is een ruim terras en een zeer groot recreatieveld.

26 personen

WIFI

Rolstoeltoegankelijk

Voor uw school beide accommodaties huren 35 personen

Schoolkamp accommodatie De Bloem.
Schoolkamp accommodatie Overloon De Peel Land van Cuijk Noord-Brabant.

Het is ook mogelijk om beide accommodaties te huren. De kinderen met begeleiders slapen dan in 2 verschillende onderkomens. In de grote recreatieruimte kunnen de schoolkinderen samen eten. De groepsgrootte is dan maximaal 35 personen.

VERTOEVEN IN HET LAND VAN CUIJK

Ontdek omgeving Overloon

Met de groep een leuk bosspel spelen, naar de dierentuin, een pretpark bezoeken  of samen de geschiedenis in duiken. Het kan allemaal in Overloon.

Overloon ligt in een bosrijke omgeving waar bezoekers graag komen genieten. Het Oorlogsmuseum, het Zoo Parc en het Schaartven met talrijke mogelijkheden voor waterrecreatie.

En wat dacht je van een dagje Toverland? Een dag vol avontuur en magie. Met 40 attracties en shows word je verbaasd vanaf de eerste minuut. Lekker gillen in de achtbaan of een spetterende vaart door een wildwaterbaan.

Met de prachtige omgeving en leuke activiteiten maak je van je schoolkamp bij De Bloem een onvergetelijke tijd.

slice

REVIEWS

Van gasten (o.a. scholen) die bij ons gelogeerd hebben. 

REVIEWS