Tarieven 2023

Logo De Korenbloem_300_zonder

Accommodatie De Korenbloem bevindt zich in een bijgebouw van de oorspronkelijke boerderij. Deze sfeervolle accommodatie biedt ruimte aan groepen van maximaal 26 personen. Alle ruimtes zijn op de begane grond en drempelvrij en biedt hiermee ook een zorgeloos verblijf aan minder valide gasten.

Recreatieruimte

In de royale recreatieruimte vindt u een mooie keuken, waarin u zelf kunt koken en met de groep van een lekkere maaltijd kunt genieten. De keuken is voorzien van alle gemakken. Daarnaast heeft de recreatieruimte een loungehoek en een eethoek zodat u met alle gasten gezellig kan eten, relaxen en spelletjes kan doen.

Slapen en sanitair

Deze accommodatie is voorzien van 1 tweepersoonskamer en 6 vierpersoonskamers. Er bevinden zich eenpersoonsbedden en stapelbedden voorzien van matrassen, dekbedden en kussens. Op alle kamers zijn wastafels met koud en warm water. Verder zijn er gewone douches en toiletten en er is een invalide/douche/toilet.

Buiten

Wat deze accommodatie bijzonder maakt is de enorme tuin met terras en de mooie ligging bij het prachtige natuurgebied. Vanuit de accommodatie loopt u zo het bos in, waar u naast wandelen en fietsen ook voor de  groep leuke buitenspelen kan organiseren. Verder is er voldoende parkeergelegenheid.

7 slaapkamers, 26 bedden

4 douches, 4 toiletten

WIFI

Huisdieren toegestaan

Rolstoeltoegankelijk